Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

R O M Â N I A
MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare
Medico-Militară Cantacuzino
              Comunicat de presa nr. 2
              Data: 11.04.2019
              Email: relpubcantacuzino@mapn.ro

Ministrul Gabriel Leș, în vizită la Institut

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, însoțit de secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, a efectuat miercuri, 10 aprilie, o vizită la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.
 
Cei doi oficiali au discutat cu membrii conducerii Institutului „Cantacuzino” despre obiectivele prioritare ale instituției, unele dintre acestea de maximă importanță în ceea ce privește sănătatea populației, și au analizat stadiul punerii în practică a planurilor de dezvoltare, atât din punct de vedere al infrastructurii institutului, cât și al proiectelor de cercetare.
 
„Este o onoare pentru mine să mă aflu aici, locul unde, acum ceva timp, se realizau produse medicale și terapeutice, de foarte bună calitate, destinate publicului larg. Prin trecerea Institutului în subordinea Ministerului Apărării Naționale, ne-am asumat un rol foarte important, care implică o coroborare între atitudine și performanță pe linia îndeplinirii obiectivelor propuse. Vă încredințez că aveți toată susținerea mea și a secretarului de stat Chirică pentru ca termenele stabilite să fie respectate, iar Institutul să-și recapete statutul și prestigiul avute în trecut în comunitatea instituțiilor de profil europene și mondiale. Dispunem de resursa umană de care avem nevoie, există susținere politică, guvernamentală și parlamentară și, afirmând acest lucru, am încrederea că Institutul va redeveni ceea ce a fost odată!”, a spus ministrul Leș.
 
În finalul vizitei, echipa de conducere a M.Ap.N. a vizitat aria de producție a suplimentului alimentar SOD NATURAL, binecunoscut produs al Institutului Cantacuzino, și laboratoarele naționale de referință.
 
 

BIROUL RELAȚII PUBLICE