Evenimente

Daruri de Crăciun 20.12.2019

Astăzi, 20 decembrie 2019, copiii internați în Secția Anestezie și Terapie Intensivă și Secția Clinică de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București au primit daruri din partea personalului Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino”.

detalii


Agenda strategică comună la nivel global pentru controlul rezistenței la antibiotice, tema principală a atelierului internațional de la București 09.12.2019

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a organizat vineri, 6 decembrie, la Sala de conferințe a Hotelului Capitol din București, atelierul internațional cu tema „Rolul unei agende strategice comune de cercetare și inovare la nivel global pentru controlul rezistenței la antibiotice”.

detalii


156 de ani de la nașterea Profesorului Ion Cantacuzino 26.11.2019

Cu ocazia aniversării zilei de naștere a Profesorului Ion Cantacuzino, personalul Institutului a participat la o activitate de omagiere a acestuia, ce a cuprins o prezentare a personalității omului de știință și vizionarea filmului documentar „Institutul de Seruri și Vaccinuri Dr. Ion Cantacuzino”, producție 1944, în regia lui Valeriu Pușcariu, pus la dispoziție de către Centrul Național al Cinematografiei.

detalii


Comunicări științifice la Institutul Cantacuzino 26.11.2019

Simpozionul anual de comunicări știintifice al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ,,Cantacuzino” s-a desfășurat luni, 25 noiembrie 2019, în amfiteatrul instituției, la aniversarea a 156 de ani de la nașterea Profesorului Ion Cantacuzino. Cercetători din cadrul Institutului au prezentat 29 de lucrări științifice structurate în trei secțiuni, pe domenii de activitate.

detalii


Ministrul Gabriel Leș, în vizită la Institut 11.04.2019

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, însoțit de secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, a efectuat miercuri, 10 aprilie, o vizită la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

detalii


La ceas aniversar 04.04.2019

Pe 29 martie a.c., a avut loc ceremonia prilejuită de împlinire a 98 de ani de existență a Institutului „Cantacuzino”, înființat la 1 aprilie 1921.

detalii


In memoriam 85 de ani de la trecerea la cele veșnice a Profesorului Ion Cantacuzino 14.01.2019

Comemorarea a 85 de ani de la trecerea la cele veșnice a Profesorului Ion Cantacuzino a fost marcată prin oficierea unei slujbe de pomenire.

detalii


Din suflet pentru suflet 20.12.2018

Astăzi, 20 decembrie 2018, cele 220 de persoane vârstnice de la Centrul de îngrijiri și asistență “Sfântul Dimitrie” din București au primit daruri din partea personalului Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino”.

detalii


Top