Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

 

SOD NATURAL

Supliment alimentar antioxidant. Soluție buvabilă
English prospect

1. Descrierea produsului

SOD NATURAL este un supliment alimentar cu capacitate antioxidantă manifestată prin activitatea de tip superoxid-dismutază (SOD), de tip peroxidază și de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen.

SOD NATURAL este suc de orz verde 100% natural, ce conține: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi esențiali și compuși micromoleculari cu acțiune antioxidantă.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau aditivi.
SOD NATURAL supliment alimentar antioxidant este un produs steril, obținut respectând regulile de bună practică de fabricație, ambalat în fiole de sticlă farmaceutică, ce împiedică degradarea produsului de către oxigenul atmosferic sau agenți bacterieni, permițând astfel păstrarea capacității antioxidante pe toată perioada de valabilitate a acestuia.

     


 

2. Mod de prezentare:

SOD NATURAL supliment alimentar antioxidant este ambalat în cutie cu 10 fiole a 5 ml soluție buvabilă. Este un lichid limpede de culoare brun-roșcat.    În timp, se poate forma un sediment grunjos, care nu afectează capacitatea antioxidantă a produsului.


Preț vechi/cutie: 74,82 lei  Preț nou/cutie: 39,65 lei
  3. Beneficiile asociate consumului de SOD NATURAL, supliment alimentar antioxidant:

Datorită conținutului ridicat de substanțe cu activitate de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen, SOD NATURAL este util ca supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului în condiții de stres, efort fizic și efort psihic intens.

4. Mod de utilizare:

Adulți și copii de peste 12 ani: 2-4 fiole / zi, băute cu 30 minute înainte de masă.

Copii sub 12 ani: numai la recomandarea medicului.

Femei însărcinate sau care alăptează:numai la recomandarea medicului.

O cură minimă este de 30 zile.

Instrucțiuni pentru deschiderea fiolei: La baza gâtului fiolei este un punct de rupere indicat de o picătură de culoare sau un inel de rupere colorat, marcat în jurul constricției gâtului. Fiola cu inel de rupere se deschide în orice poziţie; în cazul fiolei cu punct de rupere, țineți fiola cu punctul îndreptat către dumneavoastră. Fiola se deschide punând degetul mare deasupra punctului sau inelului colorat. Apăsați vârful fiolei pentru rupere. Goliți conținutul fiolei într-o lingură sau pahar, lovind ușor fiola cu degetul arătător. Nu presați gâtul fiolei pe lingură sau marginea paharului.

5. Efecte secundare / Reacții adverse:

În cazul administrării conform indicațiilor, nu s-au semnalat efecte secundare sau reacții adverse.

În caz de supradozaj, pot să apară fenomene diareice.

  6. Condiții de păstrare:

SOD NATURAL se păstrează la frigider, în cutia originală, la o temperatură între 2ºC și 8ºC.

Produsul nu se va utiliza după data expirării înscrisă pe cutie.

Studiile de stabilitate indică faptul că produsul poate fi păstrat la temperaturi de până la 37ºC, timp de 7 zile, fără a fi afectată calitatea produsului.

Atenționări:   Acest produs este un supliment alimentar și nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se congela! Produsul nu este injectabil!

În caz de reclamație sau în cazul apariției de efecte adverse, vă rugăm să contactați producătorul, menționând numărul lotului, numărul de control și data expirării indicate pe cutie.

Producător: INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERECTARE DEZVOLTARE MEDICO-MILITARĂ ”CANTACUZINO”, Splaiul Independenței 103, 050096, București, România

Data ultimei verificări a prospectului: august 2023

Mai multe informații pe pagina Facebook
Produsele și Serviciile Institutului „Cantacuzino” - Pagină oficială