Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

R O M Â N I A
MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare
Medico-Militară Cantacuzino
              Comunicat de presa nr. 4
              Data: 24.11.2021
              Email: relpubcantacuzino@mapn.ro

Sesiune științifică

    Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” organizează, în perioada 25-27 noiembrie a.c, sesiunea științifică anuală ce se va desfășura în mediu online sub forma unui simpozion omagial cu titlul Institutul „Cantacuzino”, 100 de ani în slujba sănătății.
    În cadrul activității, cercetători din cadrul Institutului, colaboratori și invitați de marcă vor prezenta peste 60 de lucrări științifice din următoarele domenii de actualitate: SARS-CoV-2 - Impact pentru sănătatea publică și provocare pentru specialiștiVaccinologie, Imunologie, Microbiologie pentru      sănătate publică, Entomologie medicală și One Health, Cercetarea medico-militară-o nouă eră în Europa și Dispozitive medicale și produse farmaceutice - oportunități pentru dezvoltare de metode și transfer tehnologic.
    Ca în fiecare an, participanții își propun să disemineze și să promoveze idei și rezultate ale cercetărilor întreprinse în domeniile lor de activitate.
    Lucrările se vor desfășura pe platforma Zoom și vor fi  transmise live pe pagina de facebook a Institutului (https://www.facebook.com/1507156062745849).