Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

R O M Â N I A
MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare
Medico-Militară Cantacuzino
              Comunicat de presa nr. 2
              Data: 03.03.2021
              Email: relpubcantacuzino@mapn.ro

Un secol de existență a Institutului Cantacuzino

Joi, 1 aprilie, începând cu ora 12.00, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, se va desfășura o manifestare dedicată sărbătoririi a 100 de ani de la inființarea instituției. Aceasta marchează debutul seriei de activități denumită generic Anul Centenarului Institutului „Cantacuzino” și cuprinde o ceremonie militară de decorare, dezvelirea unei plăci jubiliare și alocuțiuni ale invitaților.
De asemenea, cu această ocazie va fi prezentat filmul aniversar Pecete pentru viață, realizat de Studioul Cinematografic al Armatei.
Reprezentanții mass-media care doresc să participe la activitate sunt rugați să transmită până miercuri, 31 martie, ora 20.00, pe adresa de e-mail relpubcantacuzino@mapn.ro, datele de identificare (numele și prenumele, denumirea instituției media, seria și numărul actului de identitate, numărul de telefon și adresa de e-mail), precum și numărul de înmatriculare al autovehiculelor.
Jurnaliștii  vor fi așteptați joi, 1 aprilie, între orele 10.45 și 11.20, la sediul Institutului (intrarea din str. B.P. Hasdeu nr. 10).
Din motive de securitate sanitară și pentru limitarea numărului de participanți la activitate, vă rugăm ca echipele să fie compuse din maxim doi reprezentanți pentru fiecare instituție media, iar transmisia live să fie realizată cu echipamente portabile (de tip rucsac).
Persoană de contact: colonel Romeo Feraru, telefon 0724.221.837.