Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

R O M Â N I A
MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare
Medico-Militară Cantacuzino
              Comunicat de presa nr. 2
              Data: 09.10.2018
              Email: relpubcantacuzino@mapn.ro

Conferință de presă la sediul Institutului Cantacuzino

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va susține marți, 9 octombrie, de la ora 11.30, o conferință de presă la sediul Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare Medico - Militară „Cantacuzino”.

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la activitate sunt rugaţi să transmită până luni, 8 octombrie, ora 20.00, pe adresa de email relpubcantacuzino@mapn.ro, datele de identificare (numele şi prenumele, denumirea instituţiei media, seria şi numărul actului de identitate şi al legitimaţiei de presă, numărul de telefon şi adresa de e-mail), precum și numărul de înmatriculare al DSNG-urilor. Din cauza distanței relativ mari până la sala în care va avea loc conferința de presă, reprezentanții televiziunilor care doresc să transmită în direct sunt rugați să aibă cel puțin 100 de metri de cablu.

Jurnaliștii vor fi aşteptați marți, 9 octombrie, între orele 10.30 și 11.00, la sediul Institutului (Splaiul Independenței nr. 103, sector 5)

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: colonel Romeo Feraru, telefon 0724.221.837.

***

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" a fost înființat prin OUG 66/2017 ca instituţie de drept public ce desfăşoară activităţi de interes strategic în domeniul asigurării protecţiei intereselor esenţiale ale siguranţei stării de sănătate a populaţiei, în subordinea Ministerului Apărării Naționale, prin preluarea patrimoniului, personalului şi activităţii Institutului Naţional de Cercetare "Cantacuzino", care se afla în subordinea Ministerului Sănătăţii.

 

BIROUL RELAȚII PUBLICE