Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

R O M Â N I A
MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare
Medico-Militară Cantacuzino
              Comunicat de presa nr. 1
              Data: 16.05.2018
              Email: relpubcantacuzino@mapn.ro

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, la BSDA 2018

În perioada 16-18 mai a.c., Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino” participă la Expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2018, ce se desfășoară la Complexului expozițional ROMAERO S.A.

Este prima activitate publică la care participă Institutul după preluarea acestuia de către Ministerul Apărării Naționale, un bun prilej de a arăta vizitatorilor expoziției și prin intermediul mass-media, întregii opinii publice, produsele și proiecte de cercetare din domeniul nostru de activitate.

Vă așteptăm să vizitați standul institutului nostru!

 

***

 

BSDA 2018 reprezintă un bun prilej pentru specialiști de a lua parte la conferințe legate de provocările din industria de apărare și securitate, de a fi la curent cu ultimele tehnologii dezvoltate de România în domeniul producției de armament și cu planurile de achiziții ale Ministerului Apărării Naționale. De asemenea, vor afla ultimele tendințe în dezvoltarea industriei aerospațiale și vor fi informați în legătură cu impactul amenințărilor cibernetice în regiunea Mării Negre.


 

BIROUL RELAȚII PUBLICE