Comunicate de presa

Ministrul Gabriel Leș, în vizită la Institut 11.04.2019

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, însoțit de secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, a efectuat miercuri, 10 aprilie, o vizită la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

detalii


Aniversarea Institutului „Cantacuzino” 03.04.2019

Vineri, 29 martie, în prezența secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului din Ministerul Apărării Naționale, Mihai Dan Chirică și a șefului Direcției Medicale, colonel medic dr. Dragoș-Marian Popescu, a avut loc ceremonia prilejuită de împlinirea a 98 de ani de existență a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico- Militară „Cantacuzino”.

detalii


Conferințe dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri 19.11.2018

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino” organizează, în zilele de 20 și 21 noiembrie, la Palatul Cercului Militar Național din București, o serie de activități dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri.

detalii


Comemorarea profesorului doctor Victor Babeş, la 92 de ani de la trecerea la cele veșnice 18.10.2018

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va lua parte vineri, 19 octombrie, începând cu ora 10.00, la ceremonia militară de comemorare a savantului Victor Babeş, care va avea loc la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, la împlinirea a 92 de ani de la trecerea la cele veșnice.

detalii


Conferință de presă la sediul Institutului Cantacuzino 09.10.2018

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va susține marți, 9 octombrie, de la ora 11.30, o conferință de presă la sediul Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare Medico - Militară „Cantacuzino”.

detalii


Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, la BSDA 2018 16.05.2018

În perioada 16-18 mai a.c., Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” participă la Expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2018, ce se desfășoară la Complexului expozițional ROMAERO S.A.

detalii


Top