SOD NATURAL

Supliment alimentar antioxidant. Soluție buvabilă

 

  1. Ce conține SOD NATURAL?

SOD NATURAL este suc de orz verde 100% care conține: vitamine, minerale, glucide, substanțe micromoleculare cu acțiune de tip SOD (superoxid dismutază) și peroxidază.

Produsul nu conține conservanți.

 
  1. Cum se prezintă SOD NATURAL?

SOD NATURAL este ambalat în cutie cu 10 fiole a 5 ml soluție buvabilă. Este un lichid limpede de culoare brun-roșcată. În timp, este posibil să apară un slab sediment grunjos fără a fi afectată capacitatea antioxidantă.
 

  1. La ce este util SOD NATURAL?

Datorită conținutului ridicat de substanțe cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, SOD NATURAL este util ca supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului în condiții de stres, efort fizic și psihic intens.
 

  1. Cum se administrează SOD NATURAL?

  • la adulți: 2-4 fiole/ zi, băute cu 30 de minute înainte de masă.

      O cură completă este de 30 de zile.

   
         (click pentru zoom)

 

  1. SOD NATURAL poate avea reacții adverse?

În cazul administrării conform indicațiilor, nu s-au semnalat efecte secundare sau reacții adverse.

Totuși, ținând cont că orzul conține gluten, este riscantă administrarea SOD NATURAL la persoanele cu intoleranță la gluten.

În caz de supradozaj, pot apărea fenomene diareice.

  1. Cum și cât se păstrează SOD NATURAL?

SOD NATURAL se păstrează la temperatura de +5ºC ± 3ºC în cutia originală.

Produsul nu se va utiliza după data expirării înscrisă pe cutie.

 

Producător: Institutul Național De Cercetare Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, Splaiul Independenței 103, 050096, București, România.

   

Atenționări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

În caz de reclamație, se va anunța producătorul, menționându-se numărul lotului, numărul de control și data expirării, indicate pe cutie.

 

Comunicate de presa Arhiva

Interviul acordat de secretarul de stat Mihai Dan Chirică la Radio România Actualități

Cu veşti bune începem această oră: Institutul Naţional Cantacuzino, aflat în subordinea Ministerului Apărării Naţionale, a demarat procesul de pregătire profesională a personalului de specialitate în perspectiva producerii vaccinului gripal. Echipa va fi coordonată de specialiștii institutului.

Institutul Cantacuzino a început pregătirea operatorilor pentru producția de vaccin gripal

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino", aflat în subordinea Ministerului Apărării Naționale, a demarat procesul de pregătire profesională a personalului de specialitate în perspectiva producerii vaccinului gripal.

Peste 100 de posturi vor fi scoase la concurs

În curând, se vor demara procedurile de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști, ingineri și personal administrativ în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Aceste posturi au fost prevăzute în baza strategiei de dezvoltare și relansare a Institutului, aprobată la începutul acestui an de ministrul apărării naționale, Gabriel Leș.
Top