Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

Din suflet pentru suflet
20.12.2018


Astăzi, 20 decembrie 2018, cele 220 de persoane vârstnice de la Centrul de îngrijiri și asistență “Sfântul Dimitrie” din București au primit daruri din partea personalului Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino”.

Este perioada în care ne amintim cu drag de anii copilăriei, de părinți și bunici, de emoția împodobirii bradului, de mirosul de scorțișoară și cozonaci calzi.

Este perioada în care alegem să împărțim bucurie, atât celor dragi, cât și celor aflați în suferință.

Pregătirile au fost intense, dar importanța unui asemenea gest ne-a asigurat liniștea sufletească de care avem nevoie cu toții.

Astfel, în holul centrului, a apărut “peste noapte” un brăduț foarte frumos împodobit, a cărui lumină ajunge acolo unde sufletul își face cuib. Frunțile descrețite, zâmbetele și lacrimile de bucurie revărsate peste obrajii brăzdați de timp au fost o răsplată pentru noi, cei care ne-am considerat, chiar și numai pentru câteva ore, “nepoții” unor oameni greu încercați de soartă.

Cu acest prilej și în întâmpinarea sfintei sărbători a Crăciunului, le urăm sănătate, împăcare sufletească, liniște, cât mai multe bucurii și “Sărbători fericite!”, sincere și calde urări venite din suflet pentru suflet!