Unitate de management proiecte
 
          Misiune
          Gestionarea proiectelor de cercetare la nivel de unitate, asigurând interfaţa de comunicare cu celelalte structuri logistice pentru realizarea managementului administrativ, a drepturilor de proprietate intelectuală şi valorizarea rezultatelor, precum şi îndeplinirea activităţilor de secretariat ale comisiei de etică instituţională.
 
         
Domenii de competență
- administrare proiecte de cercetare;
- interfaţă de comunicare cu unităţile logistice ale unităţii;
- gestionarea drepturilor de proprietate intelectuală şi valorizare rezultate;
- secretariat comisie de etică.
 
         
Atribuții
- centralizarea informațiilor financiare și de achiziţie-aprovizionare ale proiectelor de cercetare;
- monitorizarea activităţilor de management financiar ale proiectelor de cercetare;
- gestionarea programelor de instruire ale personalului din cercetare;
- stabilește şi menţine o comunicare şi o legătură constantă cu toate organismele/ instituțiile/ autoritățile de drept public și privat finanţatoare;
- asigură suportul legislativ pentru îndeplinirea activităţilor referitoare la respectarea drepturilor de proprietate şi de valorizare a rezultatelor;
- asigură funcţia de secretariat pentru comisia de etică;
- asigură secretariatul activităţilor de învăţământ/ educaţie continuă/ manifestări ştiinţifice.
 

 
Comunicate de presa Arhiva

Peste 100 de posturi vor fi scoase la concurs

În curând, se vor demara procedurile de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști, ingineri și personal administrativ în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Aceste posturi au fost prevăzute în baza strategiei de dezvoltare și relansare a Institutului, aprobată la începutul acestui an de ministrul apărării naționale, Gabriel Leș.

Ministrul Gabriel Leș, în vizită la Institut

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, însoțit de secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, a efectuat miercuri, 10 aprilie, o vizită la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Aniversarea Institutului „Cantacuzino”

Vineri, 29 martie, în prezența secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului din Ministerul Apărării Naționale, Mihai Dan Chirică și a șefului Direcției Medicale, colonel medic dr. Dragoș-Marian Popescu, a avut loc ceremonia prilejuită de împlinirea a 98 de ani de existență a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico- Militară „Cantacuzino”.
Top