SOD NATURAL

Supliment alimentar antioxidant. Soluție buvabilă

 

  1. Ce conține SOD NATURAL?

SOD NATURAL este suc de orz verde 100% care conține: vitamine, minerale, glucide, substanțe micromoleculare cu acțiune de tip SOD (superoxid dismutază) și peroxidază.

Produsul nu conține conservanți.

 
  1. Cum se prezintă SOD NATURAL?

SOD NATURAL este ambalat în cutie cu 10 fiole a 5 ml soluție buvabilă. Este un lichid limpede de culoare brun-roșcată. În timp, este posibil să apară un slab sediment grunjos fără a fi afectată capacitatea antioxidantă.
 

  1. La ce este util SOD NATURAL?

Datorită conținutului ridicat de substanțe cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, SOD NATURAL este util ca supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului în condiții de stres, efort fizic și psihic intens.
 

  1. Cum se administrează SOD NATURAL?

  • la adulți: 2-4 fiole/ zi, băute cu 30 de minute înainte de masă.

      O cură completă este de 30 de zile.

   

 

  1. SOD NATURAL poate avea reacții adverse?

În cazul administrării conform indicațiilor, nu s-au semnalat efecte secundare sau reacții adverse.

Totuși, ținând cont că orzul conține gluten, este riscantă administrarea SOD NATURAL la persoanele cu intoleranță la gluten.

În caz de supradozaj, pot apărea fenomene diareice.

  1. Cum și cât se păstrează SOD NATURAL?

SOD NATURAL se păstrează la temperatura de +5ºC ± 3ºC în cutia originală.

Produsul nu se va utiliza după data expirării înscrisă pe cutie.

 

Producător: Institutul Național De Cercetare Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, Splaiul Independenței 103, 050096, București, România.

   

Atenționări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

În caz de reclamație, se va anunța producătorul, menționându-se numărul lotului, numărul de control și data expirării, indicate pe cutie.

 

Comunicate de presa Arhiva

Conferințe dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino” organizează, în zilele de 20 și 21 noiembrie, la Palatul Cercului Militar Național din București, o serie de activități dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri.

Comemorarea profesorului doctor Victor Babeş, la 92 de ani de la trecerea la cele veșnice

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va lua parte vineri, 19 octombrie, începând cu ora 10.00, la ceremonia militară de comemorare a savantului Victor Babeş, care va avea loc la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, la împlinirea a 92 de ani de la trecerea la cele veșnice.

Conferință de presă la sediul Institutului Cantacuzino

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va susține marți, 9 octombrie, de la ora 11.30, o conferință de presă la sediul Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare Medico - Militară „Cantacuzino”.
Top